Szilágyi Gerda

Szilágyi Gerda három héttel ezelőtt feljelentést tett személyiségi jogaival történt visszaélés miatt. Ellentétben amit Ő s Szilágyi Liliána állít édesapám soha nem abuzált ahogy Szilágyi Liliánát sem.


Miss World Hungary 2016 Swimsuit Photoshoot Angelopedia Swimsuits Photoshoot Miss World Photoshoot

Az Indexnek eljuttatott a Magyar Úszó Szövetség elnökének Wladár Sándornak címzett nyílt levelében Szilágyi Gerda ez írta.

. Azért merem ezt így kijelenteni mert 2003 azaz születésem óta ennek a családnak tagja voltam s ott éltem velük tehát a. Sőt továbbment és azt írja hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka házassága is Liliána miatt ment tökre. Később megszólalt az ügyben Szilágyi Liliána húga Gerda is aki védelmébe vette az édesapját és hazugnak nevezte a testvérét.

1 day agoSzilágyi Gerda blogbejegyzésében azt állítja hogy Liliána irigy a sikereire és ezért akarja tönkretenni az ő és apja életét. Szilágyi Zoltán lánya állításaira egy levélben válaszolt amiben többek között azt írta aki ismeri mindkettőjüket az tudja mi az igazság. 1 day agoSzilágyi Zoltán Gerda apja a Telexnek azt mondta hogy már hetekkel ezelőtt tudomásukra jutott a blog valamint legalább egy ál-Facebook-profil létezése.


Miss World Hungary 2017 Winners Special Awards Miss World Beauty Pageant Miss


Miss World Hungary Information Angelopedia Miss World Miss World 2014 Miss


Beautiful Rainbow Digital Art Rainbow Wallpaper Rainbow Pictures Beautiful Wallpapers


Pin On Miss World Hungary


Kids Rule Adults Drool Art Photo Prints Rainbow Wallpaper Rainbow Background


Cartoon Sun Rainbow Background Rainbow Background Nature Artwork Photoshop World


Sea Creatures Coloring Pages Coloring Pages Astonishinga Animals Coloring Image Ideas Pages Albanysinsanity Com Ocean Coloring Pages Animal Coloring Pages Coloring Pages


I Pinimg Com Originals Eb D3 Cb Ebd3cb626a6dc05


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Heart Of Europe Photography Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel